31 augusti, 2015

Jobba här

Vi söker en förskollärare

En av våra kära kollegor har gått i pension så vi behöver en ny eldsjäl som tillsammans med oss vill arbeta med att skapa Kirunas hjärtligaste förskola.

Förskolan Fjällbjörken är en föräldrakooperativ förskola med ett pedagogiskt arbetssätt som är inriktat mot utepedagogik och skapande, där vi vill uppmuntra barn till eget utforskande. Lokalerna är iordningställda för verksamhetens krav och inspirerade av Reggio Emilia.

Vi har plats för 20 barn mellan 1-5 år, vår gård består av en härlig fjällbjörkskog där vi helst tillbringar dagarna. Vi jobbar för en hållbar utveckling och vill att barnen skall få en känsla för friluftsliv och kretslopp. Den grundläggande utgångspunkten är respekten för barns tankar, känslor, behov och intressen.

Vårt miljötänkande genomsyrar hela den pedagogiska verksamheten. Att servera barnen god ekologisk mat som lagas i vårt eget kök av kunnig och engagerad personal är viktigt för oss.

LÄS MER: Att jobba på föräldrakooperativa förskolan Fjällbjörken

Vi söker dig som:
Är förskollärare med förskollärarutbildning. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för friluftsliv och trivs ute i naturen. Vår verksamhet ställer krav på att varje anställd kontinuerligt vill utvecklas som pedagog tillsammans med sina kollegor.

Meriterande är:

  • Reggio Emilia-utbildning.
  • I Ur och Skur-utbildning.
  • TAKK.

Vi erbjuder dig:

  • En liten, stabil barngrupp
  • Närhet till beslut och stor möjlighet att påverka ditt arbete.
  • Närhet till engagerade föräldrar.
  • Mycket utevistelse i en stimulerande miljö

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% (6 mån provanställning). Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vill spegla samhällets alla nationaliteter.

Sista ansökningsdag: 31 maj. Ansök snarast, intervjuer sker löpande. Tillträde 1 augusti 2019.

Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) ska du vara beredd att lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister vid en eventuell anställning. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation. Bifoga gärna utdraget med din ansökan för snabbare hantering.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och referenser till forskolechef@fjallbjorken.se. Ange att du söker Förskollärartjänsten i ansökan och som rubrik på e-post.

För mer information kontakta Hans Turtola på 072-521 68 55 eller ovan e-postadress.

Passa även på att läsa vår integritetspolicy om du vill veta hur vi hanterar dina personuppgifter.