Är du vår nya kökspedagog?

Vi söker dig som vill ha ett roligt, fritt och stimulerande arbete som kökspedagog i köket på vår fina förskola.

Att vara kökspedagog hos oss innebär att du får laga lunch och mellanmål till våra barn samt förbereda inför deras frukost. I rollen ingår även planering av måltider, planering av veckomenyer, näringsberäkning, inköp av råvaror samt bakning av matbröd. Du har frihet att själv planera inom tilldelad budget. I arbetet ingår även att introducera barnen i köksarbetet och den dagliga matlagningen samt att vara delaktig i förskolans odlingar.

Vårt miljötänkande genomsyrar hela den pedagogiska verksamheten. Att servera barnen god ekologisk mat som lagas i förskolans egna kök av kunnig och engagerad personal är viktigt för oss. Är du den vi söker?

Förskolan Fjällbjörken är ett föräldrakooperativ med ett pedagogiskt arbetssätt som är inriktat mot utepedagogik och skapande, där vi vill uppmuntra barn till eget utforskande. Lokalerna är iordningställda för verksamhetens krav och inspirerade av Reggio Emilia.

Vi har plats för 20 barn mellan 1-5 år. Vår gård består av en härlig fjällbjörkskog där vi helst tillbringar dagarna. Vi jobbar för en hållbar utveckling och vill att barnen ska få en känsla för naturen och dess kretslopp. Den grundläggande utgångspunkten är respekten för barns tankar, känslor, behov och intressen.

 

Vi söker dig som:

Har ett stort intresse för matlagning och som gärna har arbetat med det.

Vår verksamhet arbetar för att varje anställd kontinuerligt utvecklas som pedagog tillsammans med sina kollegor.

 

Meriterande är:

Tidigare arbete som kökspedagog inom förskola och skola

Arbete i restaurangkök eller annat storkök

 

Vi erbjuder dig:

En liten, stabil barngrupp

Närhet till beslut och stor möjlighet att påverka ditt arbete

Närhet till engagerade och positiva föräldrar

 

Så ansöker du:

Välkommen med din ansökan innehållande CV och referenser till ordforande@fjallbjorken.se

Ordförande Malin Löfgren 070 – 59 11 498

Sista dag att ansöka är 2023-09-27

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Tillträde:

Så fort som möjligt efter överenskommelse. 

 ____________________________________________________

Vi söker även timvikarier som kan arbeta vid behov, kontakta Nina för att veta mer.
Telefon: 072-521 68 55 eller E-post: rektor@fjallbjorken.se 

 

 

Om oss

Förskolan Fjällbjörken är en föräldrakooperativ förskola med ett pedagogiskt arbetssätt som är inriktat mot utepedagogik och skapande, där vi vill uppmuntra barn till eget utforskande. Lokalerna är iordningställda för verksamhetens krav och inspirerade av Reggio Emilia.

Vi har plats för 20 barn mellan 1-5 år, vår gård består av en härlig fjällbjörkskog där vi helst tillbringar dagarna. Vi jobbar för en hållbar utveckling och vill att barnen skall få en känsla för friluftsliv och kretslopp. Den grundläggande utgångspunkten är respekten för barns tankar, känslor, behov och intressen.

Vårt miljötänkande genomsyrar hela den pedagogiska verksamheten. Att servera barnen god ekologisk mat som lagas i vårt eget kök av kunnig och engagerad personal är viktigt för oss.

LÄS MER: Att jobba på föräldrakooperativa förskolan Fjällbjörken

Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) ska du vara beredd att lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister vid en eventuell anställning. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation. Bifoga gärna utdraget med din ansökan för snabbare hantering.

För mer information kontakta ordförande Malin Löfgren på 070-591 14 98 eller på ordforande@fjallbjorken.se

Passa även på att läsa vår integritetspolicy om du vill veta hur vi hanterar dina personuppgifterOm