____________________________________________________

Vi söker timvikarier som kan arbeta vid behov, kontakta oss för att veta mer.
Telefon: 072-521 68 55 eller E-post: rektor@fjallbjorken.se 

 

 

Om oss

Förskolan Fjällbjörken är en föräldrakooperativ förskola med ett pedagogiskt arbetssätt som är inriktat mot utepedagogik och skapande, där vi vill uppmuntra barn till eget utforskande. Lokalerna är iordningställda för verksamhetens krav och inspirerade av Reggio Emilia.

Vi har plats för 20 barn mellan 1-5 år, vår gård består av en härlig fjällbjörkskog där vi helst tillbringar dagarna. Vi jobbar för en hållbar utveckling och vill att barnen skall få en känsla för friluftsliv och kretslopp. Den grundläggande utgångspunkten är respekten för barns tankar, känslor, behov och intressen.

Vårt miljötänkande genomsyrar hela den pedagogiska verksamheten. Att servera barnen god ekologisk mat som lagas i vårt eget kök av kunnig och engagerad personal är viktigt för oss.

LÄS MER: Att jobba på föräldrakooperativa förskolan Fjällbjörken

Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) ska du vara beredd att lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister vid en eventuell anställning. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation. Bifoga gärna utdraget med din ansökan för snabbare hantering.

För mer information kontakta ordförande Malin Löfgren på 070-591 14 98 eller på ordforande@fjallbjorken.se

Passa även på att läsa vår integritetspolicy om du vill veta hur vi hanterar dina personuppgifterOm